Rubberboten zijn betaalbaar, draagbaar en gemakkelijk in gebruik. Hier vindt u ons assortiment met verschillende soorten opblaas boten, met verschillende eigenschappen en dus voor ieder wat wils. Bestel online en u krijgt de boot thuis afgeleverd.

De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 persoons Talamex Aqualine QLS 200 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLS 230 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLS 250 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLA 230 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLA 250 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 3 persoons Talamex Aqualine QLA 270 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 4 persoons Talamex Aqualine QLA 300 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 5 persoons Talamex Aqualine QLA 350 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 250 rubberboot set is geschikt voor 2 volwassene en 1 kind en heeft een aluminium vloer.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 270 rubberboot set is geschikt voor 3 volwassenen en heeft een aluminium vloer.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 300 rubberboot set is geschikt voor 4 volwassenen en heeft een aluminium vloer.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 350 rubberboot set is geschikt voor 5 volwassenen en heeft een aluminium vloer.
Deze Superlight BLACK SLA 230 airdeck is DE lichtgewicht rubberboot van het Nederlandse wel bekende merk Talamex en hij is zwart van kleur.
Deze Superlight BLACK SLA 250 airdeck is DE lichtgewicht rubberboot van het Nederlandse wel bekende merk Talamex en hij is zwart van kleur.
De kwalitatieve Talamex Comfortline TLS 200 rubberboot is van hoge kwaliteit, erg scherp geprijsd, heeft een lattenbodem en is gemakkelijk en snel vaarklaar te maken.
De Talamex Comfortline TLS 230 rubberboot is groot genoeg voor drie personen, scherp geprijsd, heeft een stevige lattenbodem en degelijk ontworpen tot in de details.
Deze Talamex Comfortline TLA 230 opblaasbare rubberboot met airdeck is 2.30 meter lang, is zeer scherp geprijsd en heeft een kiel die het varen gemakkelijk maakt.
De Talamex Comfortline TLA 250 heeft een opblaasbare kiel voor goede controle op het water, en een airdeck opblaasbodem voor extra zitcomfort. Inclusief peddels en pomp.
Deze robuuste Talamex Comfortline TLA 300 rubberboot met opblaasbare airdeck luchtbodem en kiel heeft uitstekende vaareigenschappen en is geschikt voor 4 personen.
De 5 persoons Talamex Comfortline TLA 350 rubberboot heeft een airdeck luchtbodem en een opblaasbare kiel. De boot is snel vaarklaar en de tubes zijn van hoge kwaliteit.