Menu
EUR

Buitenboordmotoren

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan buitenboordmotoren van Mercury, Talamex, Minn Kota, Torqeedo, ePropulsion en Trust Me op voorraad. Deze elektromotoren zijn uitstekend te combineren met visboten en rubberboten. Alles is uit voorraad leverbaar.

Wat is een buitenboordmotor?

Een buitenboordmotor is een motor die je aan de spiegel van een boot kunt bevestigen, en die zorgt voor de voortstuwing van de boot. Omdat de motor draaibaar is, dient deze tevens als roer. Er zijn twee belangrijke soorten buitenboordmotoren, namelijk: verbrandingsmotoren en elektrische buitenboordmotoren.

Elektrische buitenboordmotoren

Ben je op zoek naar een buitenboordmotor die milieuvriendelijk, stil en weinig onderhoud nodig heeft? Dan zit je met een elektrische buitenboordmotor helemaal goed. De elektrische buitenboordmotor is geschikt voor middelgrote en kleine boten. Doordat de boot stil is, is het ideaal voor vissport of voor het recreatief varen bij woongebieden. RubberbootExpert heeft verschillende elektrische buitenboordmotoren namelijk:

Alle type Talamex fluistermotoren en alle Mercury 4 takt kortstaart buitenboordmotoren 2,5 t/m 20 pk zijn uit voorraad leverbaar. Voor 15.30 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Buitenboord verbrandingsmotoren

Naast elektrische buitenboordmotoren, verkopen wij ook verbrandingsmotoren van Mercury. Dit zijn 4 takt verbrandingsmotoren en varen op benzine. Het voordeel van een buitenboord verbrandingsmotor is dat je een heel groot vaar bereik hebt, licht in gewicht en makkelijk in onderhoud zijn.

Onderdelen en onderhoud

Het is belangrijk om regelmatig uw buitenboordmotor te onderhouden. Zo zorg je ervoor dat de buitenboordmotor naar behoren blijft werken. Rubberbootexpert verkoopt diverse onderdelen en spullen voor het onderhouden van je rubberboot en voor het onderhouden van je Mercury buitenboordmotor. 

Buitenboordmotor kopen?

Haal vandaag nog uw buitenboordmotor in huis! Alle type Talamex fluistermotoren, alle andere merken elektromotoren en alle Mercury 4 takt kortstaart buitenboordmotoren tot en met 20 pk zijn uit voorraad leverbaar. Voor 15.30 uur besteld de volgende werkdag in huis, afhalen kan natuurlijk ook.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen