Menu
EUR

Rubberboot met motor sets

RubberbootExpert heeft hier van alle soorten en type rubberboten sets gemaakt met allemaal verschillende motoren, alles is plug & play gemaakt zodat iedereen er mee overweg kan.
Dus voor een Rubberboot met motor set moet u bij RubberbootExpert zijn.

Bent u op zoek naar een rubberboot met motor? Bovenstaand vind u diverse rubberboten met motor en toebehoren. Zo heeft u niet alleen een super scherpe prijs, maar weet u ook zeker dat u alles heeft voor een zorgeloze vaartocht! Als u een rubberboot heeft gevonden op onze site en u scrolt helemaal naar beneden vindt u onderaan de "Product bundels" met alle mogelijke combinaties van de betreffende rubberboot met motor.

Rubberboot set

Wij hebben voor u een aantal complete rubberbootsets gemaakt zodat er niets wordt vergeten en u optimaal kan genieten op het water. Tijdens het maken van de rubberboot met motor sets hebben we er rekening mee gehouden dat u wellicht een voorkeur heeft voor een type buitenboordmotor of een soort boot. Daarom kunt u kiezen uit buitenboordmotoren van verschillende merken, namelijk Talamex, Minn Kota, Torqeedo, ePropulsion of Mercury. Daarnaast kan u ook kiezen of u voor een opblaasbare rubberboot gaat, voor een rib boot of een visboot. Bent u al voorzien van een rubberboot maar zoekt u nog een set met motor en toebehoren? Ook daar hebben we rekening mee gehouden.

Elektromotor sets

Bij de elektromotor sets kunt u kiezen voor een buitenboordmotor van Talamex, Minn Kota, Torqeedo of ePropulsion. Bij de elektromotor sets van Talamex en Minn Kota hebben we gekozen voor een 105 Ah accu om lekker een dagje te kunnen varen. Daarnaast zit er zowel een passende accubak als een geschikte volautomatische acculader in het pakket. Het pakket is voorzien van een aansluitset die is zo gemaakt dat alles plug & play kan worden aangesloten. Dankzij deze plug en play kunnen de stekkers maar op één manier worden aangesloten en is het dus kindvriendelijk.

Benzinemotor sets

Bij de sets met benzinemotoren van het merk Mercury hebben we het pakket zo samengesteld dat u alles heeft om een externe tank op de buitenboordmotor aan te kunnen sluiten. Er zijn ook diverse sets gemaakt voor plezier en veiligheid op het water, denk hierbij aan ankers, reddingsvesten, lijnen, funtubes enzovoort. Zo vindt u altijd iets wat bij u past. Zodra u doorklikt op een van de sets, kan u uw rubberboot met motor set verder personaliseren.

Rubberboot met motor set advies

Heeft u extra informatie nodig over één of meer van onze sets? Wij informeren u graag! Ook is het altijd mogelijk om langs te komen in onze showroom. Mist u nog iets in een set? Wij denken graag met u mee om een volledig pakket samen te stellen. Zodra u besteld, leveren wij uw spullen de eerstvolgende werkdag al aan huis. Zo kunt u gelijk gaan genieten van uw nieuwe rubberboot.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen