Menu
EUR

Bezorging / track & trace

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een factuur per e-mail en nemen wij de bestelling in behandeling. Als 's avonds de planning is gemaakt bij de vervoerder ontvangt u een e-mail (± 21.00 uur) met daarin de geplande stoptijd van de chauffeur. Onder normale omstandigheden kunnen wij 1 uur eerder of 1 uur later zijn dan aangegeven. Houdt u er wel rekening mee dat het slechts een tijdsindicatie is. Wij zijn tenslotte ook afhankelijk van het weer en verkeer.

Verzenden van boten, motoren en accu's 
- De meeste boten, motoren en accu's kunnen niet verstuurd worden met een standaard pakketdienst omdat ze te zwaar zijn of dat er accuzuur in zit, deze worden dan ook door onze eigen huisvervoerder gebracht.
- Als u een boot motor of accu besteld heeft ontvangt u rond 21.00 uur een mail met daarin de geplande stoptijd van de chauffeur. Onder normale omstandigheden kunnen wij 1 uur eerder of 1 uur later zijn dan aangegeven. Houdt u er wel rekening mee dat het slechts een tijdsindicatie is. Wij zijn tenslotte ook afhankelijk van het weer en verkeer.
- Door "HIER" te klikken komt u op de track en trace pagina van onze vervoerder, daar kunt u het ordernummer en uw postcode invullen en kunt u globaal zien hoe laat de chauffeur bij u is, dit wordt normaal gesproken elk half uur bijgewerkt.

Verzenden van accessoires
- Als het een accessoire is wordt het met GLS verstuurd, u ontvangt dan 's avonds een een e-mail met een track & trace code.
- Door "HIER" te klikken kunt u deze invullen en ziet u de status bij GLS.

Mocht de chauffeur er niet zijn geweest op het aangegeven tijdvak dan kunt u altijd en op iedere werkdag bellen tussen 9.00 en 17.30 uur naar 073-6445734. Wij nemen dan contact op met de vervoerder om te kijken waar de chauffeur is op dat moment en zullen u dan op de hoogte brengen. 
                                                                                                                                                                         

Onze producten worden niet met de gewone post verstuurd (Zware, grote dozen & accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen accuzuur), daarom worden ze door onze eigen vervoerder bezorgd op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Zorg ervoor dat er altijd iemand thuis is op de dag van bezorging.

Op zaterdag, zondag en feestdagen wordt er niet bezorgd door onze vervoerder. 
(Let op: tijdens de feestdagen kan uw bestelling dus mogelijk later komen dan normaal)
Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 15:30 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende werkdag bij u wordt bezorgd. Bij alle artikelen op de site staat vermeld wat de levertijd is.

Bezorgdagen rubberboten, accu's ect:

Besteld vóór 15.30 uur op Dag van bezorging (NL)
- Maandag - Dinsdag
- Dinsdag - Woensdag
- Woensdag - Donderdag
- Donderdag - Vrijdag
- Vrijdag - Maandag
- Zaterdag - Dinsdag
- Zondag - Dinsdag

 

Bezorgdagen Pakketpost (accessoires):

Besteld vóór 15.30 uur op Dag van bezorging (NL)
- Maandag - Dinsdag
- Dinsdag - Woensdag
- Woensdag - Donderdag
- Donderdag - Vrijdag
- Vrijdag - Zaterdag
- Zaterdag - Dinsdag
- Zondag - Dinsdag

 

Pakketverzendingen worden bijna altijd de volgende werkdag geleverd maar door omstandigheden kan GLS er soms 1 dag langer over doen, hier hebben wij geen grip op. U krijgt natuurlijk altijd een e-mailbericht (± 21.00 uur) met dag en tijdsindicatie van de bezorging.

Wij kunnen alles verzenden voor € 7,50 per bestelling (behalve benzine motoren en RIB boten) ongeacht het gewicht ! Onze producten worden niet met de gewone post verstuurd i.v.m. gewicht, omvang en bij accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen (accuzuur). Dus kunt u niet thuis zijn op de dag van bezorging, regel iets met de buren of iets anders zodat wij de bestelling wel kunnen afleveren. Het is nu eenmaal geen envelop die we in de brievenbus kunnen doen of op een Post NL / AH afhaalpunt kunnen afgeven, dat gaat helaas niet. 
Dus bent u niet thuis regel dan iets (bijvoorbeeld met de buren) zodat wij het wel kunnen afleveren. 
Bij rembours moet er wel altijd iemand aanwezig zijn om de chauffeur te betalen. Als er niemand thuis is en de chauffeur moet een 2e keer terug komen rekent deze € 15,00 wat contant aan de chauffeur moet worden voldaan. 

Verzendkosten:
-Nederland op het vaste land € 7,50 per bestelling.
-Waddeneilanden € 29,50 per bestelling.
-België € 25,-- per bestelling.

Uitzonderingen verzendkosten:
-Van benzine motoren en RIB boten zijn de verzendkosten hoger dan hierboven beschreven.

Heeft u toch per ongeluk een verkeerd product of accu besteld, bel ons dan meteen dan kan deze mits ongebruikt, met hele verpakking en niet aangesloten geruild worden. Wij geven dan opdracht aan onze vervoerder om het op te halen of om te ruilen. Terugsturen kost helaas wel € 25,00 per accu / motor of boot inclusief b.t.w. en na ontvangst en onze beoordeling wordt het geld direct netjes terugbetaald. De retour kosten zijn hoog door het uitzonderlijke transport en zorg die deze producten nodig hebben. Als de verpakking helemaal kapot is kunnen wij het product niet retour nemen.

Mocht er dan toch nog iets fout gaan, bel ons dan direct 073-6445734. Wij doen ons uiterste best om alles goed te laten verlopen zodat de klant tevreden kan zijn. Let op ! Het versturen van onze producten is kostbaar omdat het niet met de gewone post kan maar apart vervoerd moet worden, dit gebeurt door onze eigen vervoerder die garant staat voor kwaliteit. Retourzendingen gaan daarom ook altijd via onze vervoerder. 

RubberbootExpert
Rondenwaard 7
5236 WD 's-Hertogenbosch (Empel)
[email protected]
073-6445734

Bankrekening 1163.85.758 Rabobank  
BIC : RABONL2U
IBAN : NL56 RABO 0116 3857 58
K.V.K. 17189374
B.T.W. nummer NL816920850 B01
RubberbootExpert is een onderdeel van B. Smetsers Beheer B.V. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen