Menu
EUR

Minn Kota Traxxis 12 en 24 volt

De Minn Kota Traxxis elektrische buitenboordmotor is de ideale motor als er meer kracht nodig is zodra de wind en golven toenemen.

4 Producten
Toon:
Toon 1 - 4 van 4

De Traxxis elektrische buitenboordmotor van het merk Minn Kota is de ideale motor als er meer kracht nodig is zodra de wind en golven toenemen. De Traxxis modellen zijn uitgevoerd met Digitale Maximizer en traploze voor- en achteruit snelheidsregeling. Omdat je de stuurhendel 45° naar boven kan kantelen is staande stuurpositie mogelijk met de Traxxis modellen. De Traxxis is uniek vanwege het op- en neerklap mechanisme dat met één hand snel en makkelijk te bedienen is. Je hoeft de elektromotor maar op te lichten en naar voren te kantelen. Dat geldt ook voor het neerlaten, na het indrukken van de borghendel is het met 1 hand neer te kantelen. Deze motoren zijn de perfecte oplossing als je lekker wil gaan vissen of varen zonder te moeten roeien. De fluistermotoren van Minn Kota zijn zeer geschikt om te combineren met visboten of rubberboten.

Een fluistermotor vaart zoals het woord "fluister" al zegt en dat is zachtjes, meestal is dat tussen de 5 en 10 km per uur, dit is natuurlijk afhankelijk van de omgeving (stroming en wind) en van het gewicht (in en van de boot). Alle gewone fluistermotoren zijn dus om zachtjes te varen en wil je sneller dan kom je uit op een Torqeedo of benzine motor. Een fluistermotor is dus niet gemaakt om uren vol gas te varen.

RubberbootExpert is een officiële Minn Kota dealer

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen