Menu
EUR

Talamex elektrische buitenboordmotoren

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan elektrische Talamex buitenboordmotoren. Deze elektromotoren zijn uitstekend te combineren met visboten en rubberboten.

In het bovenstaande overzicht vind je diverse buitenboordmotoren en onderdelen van het merk Talamex. Een buitenboordmotor is een type motor dat je aan de spiegel (horizontale deel aan de achterzijde) van een boot kunt bevestigen, en die zorgt voor de voortstuwing van de boot. Omdat de motor draaibaar is dient deze tevens als roer. Vaak is het roer ook kantelbaar, zodat de schroef uit het water gehaald kan worden. Dit kan handig zijn om de schroef vrij te maken van allerlei zaken die er tijdens het varen in verstrikt zijn geraakt. De meest gebruikte buitenboordmotoren zijn nog altijd verbrandingsmotoren, maar een trend van de laatste jaren is dat er steeds meer elektrische buitenboordmotoren op een boot accu worden gebruikt. Deze zijn vaak erg stil (fluistermotor) en beter voor het milieu. Ze leveren wel een stuk minder kracht (vaak slechts 1 of enkele pk’s) dan de reguliere motoren op diesel of benzine, en zijn daardoor alleen geschikt voor kleinere boten zoals een rubberboot of een visboot.

RubberbootExpert is een officiële Talamex dealer

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen