Menu
EUR

Minn Kota Endura Max 12 volt

De Minn Kota Endura Max elektrische buitenboordmotor wordt wereldwijd vertrouwd als de bekendste en meest duurzame elektrische buitenboordmotor.

5 Producten
Toon:
Minn Kota Endura Max 45 elektrische 12V buitenboordmotor
-5%
Minn Kota
Endura Max 45 elektrische 12V buitenboordmotor
€387,95 €320,62 €369,95 €305,74
 
Toon 1 - 5 van 5

De Endura Max elektrische buitenboordmotor van het merk Minn Kota wordt wereldwijd vertrouwd als de bekendste en meest duurzame elektrische buitenboordmotor. Dit model zorgt dankzij de Minn Kota Digital Maximizer en traploze snelheidsregeling voor tot 5x meer vaartijd. De schroef van deze motoren zijn allemaal van het type PowerProp, dit zorgt voor het beste resultaat. Deze motoren zijn de perfecte oplossing als je lekker wil gaan vissen of varen zonder te moeten roeien. De fluistermotoren van Minn Kota zijn zeer geschikt om te combineren met visboten of rubberboten.

Een fluistermotor vaart zoals het woord "fluister" al zegt en dat is zachtjes, meestal is dat tussen de 5 en 10 km per uur, dit is natuurlijk afhankelijk van de omgeving (stroming en wind) en van het gewicht (in en van de boot). Alle gewone fluistermotoren zijn dus om zachtjes te varen en wil je sneller dan kom je uit op een Torqeedo of benzine motor. Een fluistermotor is dus niet gemaakt om uren vol gas te varen.

RubberbootExpert is een officiële Minn Kota dealer

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen