Dit Stazo Smartlock buitenboordmotor slot is inclusief lasso kabel van Ø 20 mm met een lengte van 5 meter is van het kwalitatieve merk Stazo, geef dieven geen kans...
Dit Art slot is van het kwalitatieve merk Stazo en is zeer geschikt om rubberboten of andere boten vast te leggen. Het robuuste hangslot is gemaakt van gehard staal.
Dit SCM gekeurd slot is van het kwalitatieve merk Stazo en is zeer geschikt om buitenboordmotoren vast te zetten. Het robuuste slot is gemaakt van gehard staal.
Dit Stazo Art slot inclusief oogkabel Ø 20 mm met een lengte van 2,5 meter is van het kwalitatieve merk Stazo en is zeer geschikt om rubberboten of andere boten vast te leggen. Het robuuste hangslot is gemaakt van gehard staal.
Dit Stazo Smartlock buitenboordmotor slot is inclusief lasso kabel van Ø 20 mm met een lengte van 2,5 meter is van het kwalitatieve merk Stazo, geef dieven geen kans...
Dit Stazo Art slot inclusief oogkabel met een lengte van 5 meter is van het kwalitatieve merk Stazo en is zeer geschikt om rubberboten of andere boten vast te leggen. Het robuuste hangslot is gemaakt van gehard staal.
Dit Nutlock slot voor buitenboordmotoren is van het kwalitatieve merk Stazo en is zeer geschikt om buitenboordmotor op slot te leggen. Voorkom diefstal met een Stazo.