3216


De kwalitatieve Talamex Comfortline TLS 200 rubberboot is van hoge kwaliteit, erg scherp geprijsd, heeft een lattenbodem en is gemakkelijk en snel vaarklaar te maken.
De Orange Lion Edition rubberboten is een uniek model van Talamex! Deze 2 + 1 persoons Talamex Orange Lion Edition OLS 230 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLS 230 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Talamex Comfortline TLS 230 rubberboot is groot genoeg voor drie personen, scherp geprijsd, heeft een stevige lattenbodem en degelijk ontworpen tot in de details.
De Orange Lion Edition rubberboten is een uniek model van Talamex! Deze 2 + 1 persoons Talamex Orange Lion Edition OLA 230 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLA 230 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
Deze Talamex Comfortline TLA 230 opblaasbare rubberboot met airdeck is 2.30 meter lang, is zeer scherp geprijsd en heeft een kiel die het varen gemakkelijk maakt.
Deze Superlight BLACK SLA 230 airdeck is DE lichtgewicht rubberboot van het Nederlandse wel bekende merk Talamex en hij is zwart van kleur.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLS 250 rubberboot heeft een lattenbodem en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 2 + 1 persoons Talamex Aqualine QLA 250 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Talamex Comfortline TLA 250 heeft een opblaasbare kiel voor goede controle op het water, en een airdeck opblaasbodem voor extra zitcomfort. Inclusief peddels en pomp.
Deze Superlight BLACK SLA 250 airdeck is DE lichtgewicht rubberboot van het Nederlandse wel bekende merk Talamex en hij is zwart van kleur.
De Talamex Comfortline TLX 250 is een 2,5 meter lange rubberboot met een aluminium vloer die de boot erg stevig maakt, en heeft tevens een diepe opblaasbare V-vorm kiel.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 250 rubberboot set is geschikt voor 2 volwassene en 1 kind en heeft een aluminium vloer.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze 3 persoons Talamex Aqualine QLA 270 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.
De Aqualine rubberboten zijn het instapmodel van Talamex. Deze Talamex Aqualine QLX 270 rubberboot set is geschikt voor 3 volwassenen en heeft een aluminium vloer.
De Pink Line rubberboten is een uniek model van Talamex! Deze 2 + 1 persoons Talamex Pink Line PLA 230 rubberboot heeft een luchtbodem (airdeck) en wordt als complete set geleverd.