Voor een opblaasboot en kajak groot of klein moet u bij RubberbootExpert zijn. Groot assortiment in diverse prijsklasse 1, 2, 3, 4 & 5 persoons. Gegarandeerd plezier.

Deze betaalbare opblaasbare boot koopt u hier voor de scherpste prijs. De Intex Explorer PRO 200 Set tweepersoons is inclusief twee peddels en een pomp.
De Intex Explorer PRO 300 Set 3 persoons is inclusief twee peddels en een pomp. De Explorer PRO 300 Set opblaasbare boot is de grotere broer van de veel verkochte en populaire Pro 200.
Deze betaalbare opblaasbare boot koopt u hier voor de scherpste prijs. De Intex Challenger 2 Set tweepersoons is inclusief peddels en een pomp.
Deze betaalbare opblaasbare boot koopt u hier voor de scherpste prijs. De Intex Challenger 3 Set driepersoons is inclusief peddels en een pomp.
Deze Talamex FUNLINE 200 opblaasboot is een degelijke opblaasbare boot. Ideaal voor veel plezier op het water.
Deze Talamex FUNLINE 240 opblaasboot is een degelijke opblaasbare boot. Ideaal voor veel plezier op het water.
Deze Talamex FUNLINE 280 opblaasboot set is een degelijke opblaasbare boot. Ideaal voor veel plezier op het water.
Deze betaalbare opblaasbare boot koopt u hier voor de scherpste prijs. De Intex Seahawk 2 Set is inclusief twee peddels, een pomp en 1 jaar garantie.
Deze Intex Seahawk 3 opblaasboot is een 3 persoons boot met 1 jaar garantie.
Deze grote Intex Seahawk 4 Set opblaasboot is voor wel 4 personen en is inclusief twee peddels, een pomp en 1 jaar garantie.
De Intex Excursion 4 set opblaasboot is door de ruimte en stabiliteit ideaal voor een gezin of gezelschap van 4 personen. Vandaag online besteld de volgende werkdag in huis.
Zoek je een wat grotere opblaasboot dan moet je deze Intex Excursion 5 set opblaasboot hebben, hij bied plaats voor 5 personen. Vandaag online besteld de volgende werkdag in huis.