Wij hebben een mooi assortiment aan kleine 4-takt verbrandingsmotoren van het merk Mercury. Deze zijn uitstekend te combineren met een rubberboot en alles natuurlijk met garantie.

Deze Viertakt Buitenboordmotor 2,5 pk Kortstaart van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 3,5 pk Kortstaart van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 4 pk Kortstaart van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 5 pk van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 6 pk van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 8 pk van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.
Deze Viertakt Buitenboordmotor 9,9 pk van het merk Mercury is van hoge kwaliteit. Deze uitstekende kortstaart motor is zeer geschikt voor rubberboten.